Vid.no - Svar fra de som allerede våger | Bli en som våger

Q&A

Lurer du på hvordan det er å studere på VID? Se hva studentene svarer på deres spørsmål.

Ida (24) går 3. året på VID i Bergen

Studiet er 50/50 teori og praksis. På VID følger teorien og praksisen hverandre slik at du får mest mulig relevant kunnskap før du går ut i praksis.

Jeg er veldig fornøyd med studiemiljøet, og det blir hva du gjør det til selv. Vi er en fin gjeng som har klassefester, julebord og skiturer sammen, og flere kan jo bli kollegaer i fremtiden.

Ja, det er veldig mange kule muligheter internasjonalt. Vi har avtaler med eksotiske land som Cuba, India, Australia. Utvekslingsmuligheten er faktisk en av grunnene til at jeg søkte på VID.

Ja, jeg vil anbefale andre å søke VID. Spesielt fordi jeg har vært så fornøyd med praksisplassene, og oppfølgingen jeg har fått fra skolen.

Robel (21) går 3. året på VID i Bergen

Det er et inkluderende og imøtekommende miljø på skolen med fokus på å se hver enkelt student, og du blir godt kjent med lærerne som jobber der.

Det er ikke noe krav at du må være kristen for å søke. Dette er en skole for alle.

Hvis du gjerne vil studere ved en skole som har fokus på høy faglig kompetanse og samtidig lære å se hele mennesket ikke bare en diagnose – ja, da er VID skolen for deg.

Silje (21) går 2. året på VID i Oslo

Miljøet på skolen er åpent og inkluderende. Det er et begrenset antall studenter på skolen, så du møter mange av de samme menneskene hver uke. Det gjør det enklere å bli kjent.

VID er en privat høyskole. Det koster ca 6000 kroner hvert semester, men dette dekkes av Lånekassen.

Ønsker du et trygt miljø, tett oppfølging og gode utvekslingsmuligheter – ja, da bør du søke på VID.

Torjus (24) går 3. året på VID i Bergen

VID har et veldig åpent og inkluderende miljø, og de fleste studentene henger mye sammen på fritiden. Samtidig er folk veldig opptatt av fag, og å gjøre det bra på skolen.

Det varierer, men i fjor måtte du ha 4,4 på førstegangvitnemål og 5,0 på annengangsvitnemål for å komme inn. Du taper ingenting på å søke.

Jeg vil anbefale deg å søke VID hvis du er ute etter en god utdannelse, med en bra studietid.

Ny campus i Bergen

Ny campus i Bergen

Les mer
lange netter

Test deg selv

Les mer
studenter

Søk nå

Les mer